Çalımbay ''Zoru Severim''

Çalımbay ''Zoru Severim''
Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısı çok zor geçeceğini ifade ederek “Ben zoru severim” dedi.

Süper Toto Süper Lig’in ilk devresine iyi başladıklarını ama iyi bitiremediklerini ifade eden Ç. Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay “Devre arası ilk yarıdaki eksiklerimizi değerlendirerek takviyeler yaptık. İyi oyuncular listemizde vardı. Bunlardan bir kaçını transfer ettik. Yeni oyuncuların aramıza katılmasıyla iyi bir kamp sezonu geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşların uyumu zaman alabilir. Bunu da iki üç haftada atlatmamız gerekiyor. İkinci yarı daha zor geçecek. Takımlar birbirlerini daha iyi tanıyor. Biz bu zor maçlara hazır olmalıyız. Ben zoru seven bir insanım. Çalıştırdığım takımlar çok mücadele eden oyundan kopmayan takımlar. Takım olarak bu zor maçlara hazırız. Bu maratona en iyi şekilde başlayacağız. Önümüzde bir Gençlerbirliği maçı var. Ona hazırlanıyoruz. Yeni gelen oyuncuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Transferlerimizin hepside iyi futbolcular. Bize çok faydaları olacağına inanıyorum. Transferimiz çok gibi görülebilir ama çok değil. Bir iki bölge için daha transfer arayışlarımız sürüyor” diye konuştu.

SEBA’YA "GEÇMİŞ OLSUN" DİLEĞİ

Beşiktaş’ın eski başkanlarından Süleyman Seba’nın sağlık durumu ile ilgili bir sorun olduğu haberini aldıklarını belirten Çalımbay, “Süleyman Seba’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türk futboluna çok şey vermiş bir yönetici büyüğümüz. Benim için önemli bir spor adamı. Tüm arzum bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. İnşallah kendisini ziyaret edeceğim” iadelerini kullandı.