Çalıştır Kafayı Al 2 Bin TL.'yi

Çalıştır Kafayı Al 2 Bin TL.'yi
Rize'de 2 Bin TL.'lik para ödülünün sahibi olmak isteyenler para ödülünü kazanmak için fırsatı kaçırmadınız. 30 Kasıma kadar başvurun parayı kazanma şansını yakalayın.

Hemşin Kaymakamlığınca ödüllü logo yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci seçilecek eserin sahibi 2 bin TL.'lik ödülün sahibi olacak.

Hemşin Kaymakamı Hakan Balsüzen, yaptığı açıklamada, Kaymakamlık bünyesinde kurulan Proje Koordinasyon Merkezinin ürettiği projelerden birisi olan ''Adım Adım Marka Hemşin'' projesi kapsamında ilçenin ve Kaymakamlığın kurumsal kimliğinin bir parçası olarak kullanılmak üzere bir logo belirlenmesine karar verildiğini belirtti.

Logonun profesyonellere yaptırılması yerine, halka açık bir yarışma ile tespit edilmesinin uygun görüldüğünü ifade eden Balsüzen, ''Hemşin Kaymakamlığı'nın kurumsal logosunun, ülkemizin alternatif doğal turizm bölgelerinden biri olan Hemşin'in vizyonunu ve kültürünü yansıtacak şekilde olmasını istiyoruz. Hem Hemşin hem Karadeniz Bölgesi'nin sahip olduğu genel imajla uyumlu, akılda kalıcı ve işlevsel özellikte olmasını planladık. Bunun için de vatandaşlarımızın hayal gücü ve keskin zekasına başvurmaya karar verdik'' dedi.

Düzenlenen yarışma ile Hemşin Kaymakamlığı'nın her türlü işte kullanacağı kurumsal logoyu vatandaşların belirleyeceğini vurgulayan Balsüzen, ''En güzel, en ideal logonun bu yarışma sonunda ortaya çıkacağına yürekten inanıyorum. Herkese açık olarak düzenlenen yarışmada birinci seçilen eser 2 bin lira ile ödüllendirilecek. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2011 olan yarışmaya katılmak isteyenlerin Hemşin Kaymakamlığının 'www.hemsin.gov.tr' web sayfasını ziyaret ederek şartnameye ulaşmaları ve talep formunu doldurmaları gerekiyor'' diye konuştu.