Çamdalı ile Çağıran, Kurucu Başkan ve En Yaşlı Kongre Üyesi Muharrem Kürkçü’yü Ziyaret Etti

Çamdalı ile Çağıran, Kurucu Başkan ve En Yaşlı Kongre Üyesi Muharrem Kürkçü’yü Ziyaret Etti
Çaykur Rizesporlu futbolculardan Ali Çamdalı ve Musa Çağıran, kurucu başkan ve en yaşlı kongre üyesi Muharrem Kürkçü ile 7 yıl A takım kaptanlığını yapan efsanevi futbolcu Hüsnü Kürkçü'yü ziyaret etti.

Çaykur Rizesporlu futbolculardan Ali Çamdalı ve Musa Çağıran, Çaykur Rizespor’un kurucu başkanı ve en yaşlı kongre üyesi olan Muharrem Kürkçü ile Kürkçü’nün oğlu olan Yeşil Mavililerin 7 yıl A takım kaptanlığını yapan efsanevi futbolcu Hüsnü Kürkçü’ye ziyarette bulundu.

Çaykur Rizespor Kulubü, yeni sezonla birlikte takımla şehrin birlik ve bütünlüğünü sağlamak adına gerçekleştirdiği sosyal projelerden birine daha hayat verdi.

Çaykur Rizespor’a emek vermiş isimlerle Yeşil Mavili futbolcuları bir araya getirmek için antrenman sonrasında takım kaptanı Ali Çamdalı ile Musa Çağıran; kurucu başkan ve en yaşlı kongre üyesi Muharrem Kürkçü ile 7 yıl A takım kaptanlığını yapan efsanevi futbolcu Hüsnü Kürkçü'yü ziyaret etti.

ali-camdali-ve-musa-cagiran,-muharrem-kurkcu-ile-husnu-kurkcuye-ziyarette-bulundu-(1).jpg

Yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır’ın da katıldığı ziyarette Bakır, “Rizespor için büyük çaba sarf eden ve çok değerli emekleri bulunan isimler kulübümüzün kökleridir. Daha güçlü olmak, daha güzel günler görebilmek için bu değerlerimize saygı göstermeyi asla ihmal etmeyeceğiz. Hep birlikte başaracağız.” dedi.

Geçmişte yaşanan zor günlerin ardından Rizespor’un çok aşama kaydederek bu günlere geldiğini vurgulayan Muharrem Kürkçü ise gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini basın mensuplarına bildirdi.

Yılların kaptanı Hüsnü Kürkçü ise, “herkesin bildiği gibi eskiden takımla taraftar arasında bir kopukluk vardı, halkla iç içe olan futbolcuları aramızda görmek bizi mutlu ediyor” diyerek memnuniyetini belirtti.

Futbolcularla uzun süre sohbet eden Yeşil Mavililerin efsaneleri Kürkçü ailesi duygu dolu anlar yaşadı. Ziyaret sonunda ise Çamdalı ve Çağıran, isimlerine özel hazırlanan yeni sezon formaları baba oğul efsaneye hediye etti.

ali-camdali-ve-musa-cagiran,-muharrem-kurkcu-ile-husnu-kurkcuye-ziyarette-bulundu-(2).jpgali-camdali-ve-musa-cagiran,-muharrem-kurkcu-ile-husnu-kurkcuye-ziyarette-bulundu-(3).jpg