Çamlıhemşin Belediye Kayak Takımı Bitlis'te 13 Madalya Kazandı

Çamlıhemşin Belediye Kayak Takımı Bitlis'te 13 Madalya Kazandı
Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü Kayak Takımı, Bitlis’te düzenlenen Kayaklı Koşu Grup Şampiyonası’nda 13 madalya kazanarak Rize’ye büyük bir gurur yaşattı.

Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Grup Şampiyonası Bitlis’te tamamlandı. Bitlis-Tatvan kara yolundaki El-Aman Hanı mevkiinde 25 ilden 320 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Çamlıhemşin Belediye Spor Kulübü Kayak Takımı sporcuları, Klasik ve Serbest stilde yapılan müsabakalar sonrasında toplamda 13 madalya kazandı.

Çamlıhemşin Belediyesi’nden yapılan açıklamada, elde edilen başarının tüm ilçeyi gururlandırdığı ifade edilerek, “Bitlis’te düzenlenen Guruplar Türkiye Şampiyonası Klasik ve Serbest Stilde toplamda 13 madalya alarak İlçemizi ve Rizemizi büyük bir gururla temsil etmişlerdir. Hocalarımıza, yöneticilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

camlihemsin-belediye-spor-kulubu-kayak-takimi,-bitlis’te-duzenlenen-kayakli-kosu-grup-sampiyonasi’nda-13-madalya-kazanarak-rize’ye-buyuk-bir-gurur-yasatti-(2).jpgcamlihemsin-belediye-spor-kulubu-kayak-takimi,-bitlis’te-duzenlenen-kayakli-kosu-grup-sampiyonasi’nda-13-madalya-kazanarak-rize’ye-buyuk-bir-gurur-yasatti-(1).jpg