Çamlıhemşin Belediye Meclis Üyeleri CHP’ye Geçti

Çamlıhemşin Belediye Meclis Üyeleri CHP’ye Geçti
Yerel seçimlerde Çamlıhemşin'de DSP’den belediye meclis üyesi seçilen Maksut Balcı ve Osman Zeki İslamoğlu, CHP’ye geçti.

Yerel Seçimlerde DSP’den belediye meclis üyesi seçilen, Maksut Balcı ve Osman Zeki İslamoğlu aldıkları kararla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı.

Partiye katılımlarının Cumhuriyet Halk Partisinin gücüne güç kattığını belirten CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı tarafından rozetleri takılan meclis üyeleri önümüzdeki yerel seçimlerde Çamlıhemşin Belediyesini tekrar CHP saflarına katmak için ellerinden gelen çabayı sarf edecekleri belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisine katılımların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Mesut Rakıcı, “Cumhuriyet Halk Partisinin her ferdi bu halk yararına çalışmaya and içmiştir. Partimize katılımlar her geçen gün artıyor. Her katılan partili ile birlikte gücümüz artıyor. Önümüzdeki yerel seçimlere çok güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. İlçelerimiz artık Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri görmek istiyor. Ve bu istekler doğrultusunda partimize katılımlar çığ gibi artıyor” dedi.

Çamlıhemşin Belediyesinde CHP’ye katılan Maksut Balcı ve Osman Zeki İslamoğlu’nun yanında CHP Çamlıhemşin meclis üyesi Kader Altay Demirci ile birlikte CHP’nin Çamlıhemşin Meclis üyesi sayısı 3’e çıktı.

Haber: Osman Kaptan