Çamlıhemşin’de Saadet Zamanı

Çamlıhemşin’de Saadet Zamanı
Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları Av. Muhammet Kaçar, Gülhan Eskiçırak Hafızoğlu ve Burak Uzun seçim çalışmaları dolayısıyla Çamlıhemşin ve Ayder’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Ardeşen ve Çamlıhemşin teşkilatları ile birlikte bölgede çalışmalarını hızla sürdüren Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Muhammet Kaçar konuşmalarında “Saadet Partisi, birikimi ve geleceğe ışık tutan yönüyle mutlaka Meclis’te olmalı. Ülkenin, geleceği açısından bugün yaşanan ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara karşı dik duracak bir Saadet Partisi’ne ihtiyacı var” dedi.

rize-saadet-001.jpg

Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Emekli Öğretmen Gülhan Hafızoğlu Eskiçırak ise, “Ekonomide geldiğimiz nokta belli. Sanayide dışa bağımlıyız. Tarımda maalesef tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz. Eğitim tamamen yaz boz tahtasına döndü. Adalet deseniz, insanlarımızın adalet sistemine güveni kalmadı.” diyerek, “Bu böyle gitmez. Türkiye içinb artık değiştirme vaktidir.” diye ekledi.

12-027.jpg

“Borçlanarak büyüyemez, üretmeden kalkınamazsınız.” diye vurgulayan Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Burak Uzun, “Sürdürülebilir büyüme, üretime dayalı bir ekonomi ile gerçekleştirilebilir. Ne yazık ki siyasette, bürokraside, iş hayatında bunca Rizeli olmasına rağmen Rize’de üretim tesisleri kurulmamıştır. Saadet Partisi ile ile üreten bir Rize’nin temellerini hep birlikte atacağız inşallah” dedi.

saadet-partisi-013.jpg

21-049.jpg