Can Ataklı'dan Rizeliler İçin Küstahça Sözler

Can Ataklı'dan Rizeliler İçin Küstahça Sözler
Tele1 sunucusu Can Ataklı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i protesto eden vatandaşlar ağır hakaretlerde bulunarak küstahça sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çocuk katili İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile aynı kefeye koyan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize ziyaretinde vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıp protesto edildi.

Tele1 sunucusu Can Ataklı ise Rizelilere ağır hakaretlerde bulunarak "AK Parti halkı sokağa dökmeye çalışıyor.. Halk bir anda çok öfkelendi. Biz vatanımızı seviyoruz, Erdoğan'ımızı yedirmeyiz, ona Netanyahu benzetmesi yapamazsın falan.. Bir sürü sersem sepelek adam sokaklarda... Çok kötü bir şey ama. Bu nefretten, bu kinden, bu intikam duygularından vazgeçin. Sonu çok kötü, hakikaten sokağa çıkamayacaksınız, dolacak abi, ne Silivri kalacak ne bilmem neresi kalacak.. Vazgeçin." dedi.

"Nerede ulan bu Rize Valisi, emniyet müdürü falan" diyerek küstah bir biçimde konuşmasını devam ettiren Ataklı, "Rize halkına söylüyorum, biraz uyanın." dedi.

Ataklı, ayrıca skandal ifadelerinde Rizelileri paragöz olarak tanımladı.

 

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeliler'e Hakaret Eden Can Ataklı'dan Savunma: Linç Kampanyasına Maruz Kaldım"