Çanakkale'ye Olan "Özel İlgi" Es Geçilmedi

Çanakkale'ye Olan "Özel İlgi" Es Geçilmedi
253 bin askerimizi şehit verdiğimiz, ancak tarihe altın harflerle "Çanakkale Geçilmez! " sözünü yazdığımız "Çanakkale Zaferi” Rize Özel İlgi Okulları tarafından da kutlandı.

Rize’de eğitim camiasının başarılı isimlerinden Özel İlgi Okulları düzenlediği “Çanakkale Zaferi” programıyla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Çanakkale'de kanlarını akıtıp canlarını vererek bu vatanı bizlere bırakan, Çanakkale Geçilmez diyerek Türk'ün adını tarihin sayfalarına altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin rahmet, hürmet ve minnetle anıldığı program Okul Müdürü Nusret Usta, Okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emel Tufanoğlu, Türkçe Öğretmeni Seher Özkan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Semra Yıldız tarafından hazırlandı.

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-1.20130318225231.jpg

Okulun Türkçe Öğretmeni Seher Özkan'ın sunuculuğunu, açılış konuşmasını ise Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emel Tufanoğlu'nun yaptığı program; Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Beğeniyle takip edilen program, Özel İlgi Okulları  Çocuk Korosu ile okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun türkülerin söylenmesi, şiirlerin okunması ve oratoryo gösterimi ile devam etti.

Programda ayrıca, Okul Müdürü Nusret Usta kendisinin kaleme aldığı “Çanakkale’de” adlı şiirini okudu.  Öğretmen Semra Yıldız’ın “Bir Harmanyeridir Çanakkale” slayt gösterisi ile devam eden program; "Çanakkale Şehitler Toprağı" adlı oratoryo ile sona ererken izleyenleri gözyaşına boğdu.

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-2.jpg

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-3.jpg

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-4.jpg

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-5.jpg

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-6.jpg

canakkale’ye-olan-‘ozel-ilgi’-yine-gecilmedi!-7.jpg