Canan Karatay'dan oruç tutanlara kritik öneriler

Canan Karatay'dan oruç tutanlara kritik öneriler
Zahide Yetiş'le bugün Prof. Dr. Canan Karatay'ı ağırladı. Canan Karatay, sahurda ve iftarda hangi gıdaların yenmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi

Karatay’ın oruç tutanlara kritik önerilerde bulunacağı programda, “Ramazan ayını diyet ayı olarak değerlendirmek ne kadar doğru?”, “Ramazan ayında nasıl beslenmeliyiz?”, “Ramazan pidesi yiyebilir miyiz?”, “Sahura kalkmamak sağlığımıza nasıl zarar verir?” gibi merak edilen birçok soru cevap bulacak.

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

SAHUR'DA ŞEKER KULLANMAYIN!

Ezber bozan açıklamaları ile Prof. Dr. Canan Karatay, sahurda ve iftarda hangi gıdaların yenmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi. Özellikle de sahurda içilen çayın şekersiz içilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, aşırı şeker tüketiminin susuzluğa neden olacağını belirtti.

ÖĞLE SICAĞINDA 20 DAKİKA GÜNEŞLENİN!

Prof. Dr. Canan Karatay, vücudumuz için çok önemli olan ‘D’ vitamini eksikliğinin zararlarını anlattı. ‘D’ vitamini eksik olan kişilerin öğlen sıcağında 20 dakika güneşlenmelerinin faydalı olacağını söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, aynı zamanda akşam 4-5’ten sonra güneşlenmenin de iyi geleceğinden bahsetti.