Cansu Bektaş, Dünya 3'üncüsü Oldu

Cansu Bektaş, Dünya 3'üncüsü Oldu
Milli halterci Cansu Bektaş, Suudi Arabistan'da düzenlenen Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda 3 bronz madalya kazandı.

Büyükler Dünya Halter Şampiyonası, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde başladı. Başkent Riyad'taki Prens Faysal Bin Fahd Olimpiyat Kompleksi'nde bugün başlayan Dünya Şampiyonası'nda kadınlar 45 kiloda mücadele eden milli sporcu Cansu Bektaş, üç bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü oldu.

Bektaş, koparmada 75 kiloluk kaldırışıyla bronz, silkmede 87 kilo ile bronz, toplamda da elde ettiği 162 kiloluk dereceyle bronz madalya kazandı ve dünya üçüncüsü oldu.

Cansu Bektaş'a madalyasını Federasyon Başkanvekili Ömer Öztürk verdi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü Dünya Şampiyonasında 3 bronz madalya kazanan Cansu Beştaş’ı, antrenörlerini ve kulübünü tebrik etti.

milli-halterci-cansu-bektas-buyukler-dunya-halter-sampiyonasinda-3-bronz-madalya-kazandi-2.jpg

milli-halterci-cansu-bektas-buyukler-dunya-halter-sampiyonasinda-3-bronz-madalya-kazandi-3.jpg

milli-halterci-cansu-bektas-buyukler-dunya-halter-sampiyonasinda-3-bronz-madalya-kazandi-4.jpg

milli-halterci-cansu-bektas-buyukler-dunya-halter-sampiyonasinda-3-bronz-madalya-kazandi-1.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.