Carpe Diem Coffee Restaurant, Kurban Bayramında Sınırsız Açık Büfe Kahvaltı ile Hizmetinizde

Carpe Diem Coffee Restaurant, Kurban Bayramında Sınırsız Açık Büfe Kahvaltı ile Hizmetinizde
Rize’de sunum ve lezzet kalitesini her geçen gün en üst seviyeye çıkaran Carpe Diem Coffee Restaurant, Brunch Açık Büfe Kahvaltı ile Kurban Bayramında da birbirinden lezzetli ürünleri ile hizmetinizde.

KALE GRUP bünyesinde hizmet veren Carpe Diem Coffee Restaurant, aynı zamanda dünya mutfağının da farklı lezzetlerini kendine özgü sunumu ile adeta bir görsel şölen ile sizlerle buluşturuyor.

Kendine yapmış olduğu yeniliklerle Rize’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı haline gelen Carpe Diem Coffee Restaurant nezih ortamı, tecrübeli ve deneyimli kadrosu ile deniz manzarası eşliğinde kaliteyi ve lezzeti sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanında kumda Türk kahvesi, birbirinden lezzetli yaş pastalarıyla da beğeni topluyor. Belçika mutfağının en çok tüketilen tatlısı Waffle’dan, Ukrayna mutfağının en sevilen yemeği Tavuk Kıewski’yi ve İtalyan mutfağının en popüler yemeği Fettucine Al Pollo ve Mozzarella peynir ile incecik hamurlu Pizza menüde olan diğer dünya mutfağı lezzetlerinden bazıları.

Kurban Bayramı boyunca Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nün tebliğ ettiği tüm tedbirler ve önlemleri alarak Sınırsız Açık Büfe Kahvaltı 09:00/15:00 saatleri arasında halkımıza hizmet edecektir.

ADRES: Osman Karavin Caddesi (Eski Deniz Caddesi) Kale AVM 3.Kat Rize

REZERVASYON NUMARASI:  0464. 253 00 90

carpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-(1).jpgcarpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-(3).jpgcarpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-(4).jpgcarpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-(5).jpg

carpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-(6).jpgcarpe-diem-coffee-restaurant,-kurban-bayraminda-sinirsiz-acik-bufe-kahvalti-ile-hizmetinizde-53.jpg