Çarşı karıştı (VİDEO)

Çarşı karıştı (VİDEO)
Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Beşiktaş futbol takımı Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelişinde Siyah-beyazlı taraftarların protesto gösterileriyle karşılaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 2. maçında CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Beşiktaş futbol takımı gece geç saatlerde Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelişinde Siyah-beyazlı taraftarların protesto gösterileriyle karşılaştı.

Turkcell Süper Lig'de sezona kötü bir giriş yapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de 2'de 0 yaptı. Beşliktaş'ın dün gece deplasmanda CSKA Moskova'ya 2-1 yenilmesi Siyah-beyazlı taraftarların sabrını iyice taşırdı. Takımın gece 02.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelişi sırasında havalimanı dışında toplana bir grup siyah beyazlı taraftar takımı protesto ettiler. Taraftarların yöneticilere saldırmaya kalkışması üzerine ise havalimanı polisi devreye girdi. Polis ile taraftarlar arasında arbede yaşanırken havalimanına Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi.

Dışarıda bekleyen öfkeli taraftarlar yüzünden Beşiktaşlı futbolcular yaklaşık 1 saat havalimanında beklemek zorunda kaldı.

Taraftarların havalimanından ayrılması üzerine ise futbolcular Çevik Kuvvet ekiplerinin gözetimi altında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gidebildiler. Çevik Kuvvet, Nevzat Demir Tesisleri'nde de yoğun güvenlik önlemleri aldı.