Çarşı Uşak Projesi İçin Bakanlık Devreye Girdi

Çarşı Uşak Projesi İçin Bakanlık Devreye Girdi
Uşak merkezinde 36 bin metrekarelik alanda yapılması planlanan çarşı Uşak projesinin bir an önce hayata girmesi için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...

Uşak merkezinde 36 bin metrekarelik alanda yapılması planlanan çarşı Uşak projesinin bir an önce hayata girmesi için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile Altyapı Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'in, Uşak'a gelerek projenin hayata geçmesi konusunda Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile temaslarda bulundukları öğrenildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve Altyapı Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürümüz Vedad Gürgen ile Çarşı Uşak projemizin hakkında görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonucunda Çarşı Uşak projemizin hayata geçmesi için Bakanlığımız tarafından kısa süre içinde proje alanının riskli alan ilan edilmesi, önümüzdeki haftadan itibaren bakanlık uzmanlarımızın şehrimizde çalışmaya başlaması ve uygulama projelerinin kısa süre içesinde tamamlanması hususlarında bakanlığımızla mutabık kaldık. Projemize vermiş olduğu desteklerden ötürü Bakanımıza ve Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çarşı Uşak şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Çarşı Uşak Projesi İçin Bakanlık Devreye Girdi

Çarşı Uşak Projesi İçin Bakanlık Devreye Girdi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.