Carvalhal kovuldu... Yeniden Havutçu...

Carvalhal kovuldu... Yeniden Havutçu...
Beşiktaş'ta yönetim kurulu, bugün yaptığı toplantı sonucunda Teknik Direktör Carlos Carvalhal'in görevine son verdiği belirtildi.

Beşiktaş'ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası, sezon başında takımın başına getirilen Carlos Carvalhal ile yollar kesin olarak ayrıldı.

Bugün saat 15.00'te başlayan ve hala devam eden yönetim kurulu toplantısında siyah-beyazlı yöneticilerin Portekizli teknik adam ile yollarını ayırma kararı verdiğini ve bu kararını Carvalhal'a ilettikleri öğrenildi. Beşiktaş'ta ligin son haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor maçında ve Süper Final'de şu an için futbol direktörlüğü görevini yürüten Tayfur Havutçu takımın başında görev yapacak.

BEŞİKTAŞ'LA 47 MAÇA ÇIKTI, 22 KEZ KAZANABİLDİ

Beşiktaş'ın başına sezon başında geçen Portekizli Carlos Carvalhal, siyah-beyazlı takımla çıktığı 47 maça çıktı. Beşiktaş, bu 47 maçta 16 kez yenilirken 22 galibiyet ve 9 beraberlik aldı. Carvalhal döneminde Beşiktaş, yüzde 47 galibiyet oranı yakaladı. Beşiktaş geçen sezon 58 resmi maçta 14 kez yenilirken 31 galibiyet ile yüzde 53 galibiyet oranı yakalamıştı.