Çay Alımyerinde Kaza

Çay Alımyerinde Kaza
Rize'de alımyerinde düşen kişi ağır yaralandı.

Rize'nin Çaykent Beldesi Kömürcüler Köyü Geçitli Alımyerinde eksper olarak görev yapan Mehmet Kılıç (42) alımyerinde düşerek ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre iki gözünde de görme rahatsızlığı bulunan ve göz tedavisi gören Malatya nüfusuna kayıtlı Mehmet Kılıç (42)  beş metrelik yüksekten beton zemine yüz üstü  düştü. Düşerken yüzünü betona çarpan ve yüzünden ağır darbe alan Kılıç, alımyeri personeli ve vatandaşlar tarafından Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Mehmet Kılıç'ın durumunun ağır olduğu ve Ankara'da komisyon toplantısında olan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'nin haberi alır almaz Rize'ye geldiği, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı'nın kaza haberini alır almaz 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne gittiği ve gelişmeleri yakından takip ettikleri öğrenildi.

 Kılıç, saat : 22.50'de ameliyattan çıktı.

Kılıç'ın yoğum bakıma alındığı, durumunun ciddiyetini koruduğu ve geceyi yoğun bakım ünitesinde geçirdikten sonra sabah Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevkinin yapılacağı belirtildi..

Kaynak : olay53