Çay bahçesinde korkunç ölüm

Çay bahçesinde korkunç ölüm
İstanbul Beykoz Korusu'da bulunan bir çay bahçesindeki ağaç, masalarda oturanların üzerine devrildi. İki kadın feci şekilde can verdi

Beykoz Korusu'nda çay bahçesinde oturan vatandaşların üzerine ağaç devrildi. Olayda iki kadın hayatını kaybederken, iş yeri sahibi ise yaralandı. Ağaç altında kalarak feci şekilde hayatını kaybeden kadınların Ayfer Ayla Bulut (66) ve Naime Hülya Bayrak (60) olduğu belirtildi.

naime-hulya-bayrak-ayfer-ayla-bulut.jpg

Olay, Beykoz Korusu içerisinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, korudaki ağaçlardan biri, Ayfer Ayla Bulut ve Hülya Bayrak ile birlikte çay bahçesinde oturan Suzan Özpeynirci'nin üzerine devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Olayda Ayfer Ayla Bulut ve Hülya Bayrak hayatını kaybederken, Özpeynirci ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

cay-bahcesinde-korkunc-olum-5.jpg

Koruda inceleme yapan polis, olayın yaşandığı bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgeye gelerek ağacın devrilme nedeniyle ilgili araştırmada bulundu. Polisin incelemesinin ardından iki kadının cesetleri hastane morguna kaldırıldı.

Olayın gören bir kadın, "3 kişi oturuyorlardı misafirleri varmış. Birden ağaç devrilmiş. İş yeri sahibi de yaralı" dedi.

cay-bahcesinde-korkunc-olum-1.jpg

cay-bahcesinde-korkunc-olum-4.jpg