Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim Tesisi İsim ve Logo Yarışması Sonuçları Belli Oldu

Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim Tesisi İsim ve Logo Yarışması Sonuçları Belli Oldu
Rize Belediyesi tarafından Kalkandere Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan “Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim Tesisi” için düzenlenen ödüllü Logo, İsim ve Motto yarışmasının sonuçları açıklandı.

Yarışmaya katılan 102 kişi arasından jüri tarafından belirlenen son 5 çalışma halkımızın oylarına sunuldu. Halk oylaması neticesinde “ÇayDalı” ismi ve logosu birinci oldu.

Yarışma sonucu;

Logo kategorisi birincisi: Enis Albayrak - ( ÇayDalı )

İsim kategorisi birincisi: Enis Albayrak - ( ÇayDalı )

Motto kategorisi birincisi : Nazan Kibar - ( Doğal Mangal Kömürü )

Logo kategorisi birincisi 3000 tl, İsim kategorisin birincisi 1500 tl, Motto kategorisi birincisi 1500 tl ödül almaya hak kazandı.

rize-belediyesi-tarafindan-kalkandere-organize-sanayi-bolgesinde-yapimi-tamamlanan-cay-copunden-mangal-komuru-ve-elektrik-uretim-tesisi-icin-duzenlenen-odullu-logo-isim-ve-motto-yarismasinin-sonuclari-ac-1.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-084.jpgzavendikli-kurslari-kayit-040.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum