Çay Film Festivali Kısa Film Yarışması Başvuru Süreci Başladı

Çay Film Festivali Kısa Film Yarışması Başvuru Süreci Başladı
Rize'de düzenlenecek Çay, Doğa ve Gençlik Filmleri Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Kısa Film Yarışması için başvuru sürecinin başladığı bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ile Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Rize’de düzenlenecek “Çay, Doğa ve Gençlik Filmleri Festivali” kapsamında gerçekleştirilecek ‘Kısa Film Yarışması’ için başvuru süreci başladı.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ile Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Çay, Doğa ve Gençlik Filmleri Festivali düzenleneceği belirtildi.

Rize'nin ve bölgenin doğal, yöresel, kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtılmasında, gelecek nesillere aktarılmasında, özellikle gençleri sinema filmi, kısa film ve belgesel filme yönlendirmeye teşvik etmeyi amaçlayan festival kapsamında Kısa Film Yarışması düzenleneceği aktarılarak, yarışmaya başvuruların başladığı kaydedildi. 

Açıklamada, yarışmaya ilgililerin çay, doğa ve gençlik temalarında hazırladıkları kısa filmlerle katılabilecekleri ifade edilerek, başvuruların 10 Eylül 2018 tarihi mesai bitimine kadar devam edeceği aktarıldı. 

Başvuru şartnamesi ve başvuru Fformuna http://rizeab.gov.tr/cayfilmfest adresinden ulaşılabileceği gibi, detaylı bilgi almak isteyenler [email protected] adresinden yazılı olarak ya da 0464 213 06 19 arayarak festival koordinasyon ekibine ulaşılabilecek.