Rize'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden Öğrencilere Sinema ve Yemek Organizasyonu

Rize'de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nden Öğrencilere Sinema ve Yemek Organizasyonu
Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları" Projesi kapsamında sinema ve yemek faaliyeti düzenlendi.

Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları" projesi kapsamında Çay İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine yönelik sinema ve yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Film öncesi "Dur Yolcu", "Şehitlerimiz" ve "Bu Vatan Kimin" şiirlerini hep beraber söyleyen minikler, Çanakkale'ye dedesinden miras kalan şeref madalyasını götüren bir gencin öyküsünü anlatan Manu Çanakkale'de filmini izledi. Film sonrasındaki yemek organizasyonunun ardından öğrenciler okullarına uğurlandı.

Çocuklar çok mutlu olduklarını ifade ederek Rize Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ettiler.

cay-ilkokulu.jpg

cay-2.jpg

cay-ilkokulu-2.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.