Çay Parası Bekleyen Üreticiye Çaykur'dan Şaka Gibi Açıklama

Çay Parası Bekleyen Üreticiye Çaykur'dan Şaka Gibi Açıklama
Yaş çay parası bekleyen üreticiye Çaykur'dan açıklama geldi. İşte Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun o açıklaması:

ÇAYKUR'DA EN YETKİLİ AĞIZDAN ŞAKA GİBİ AMA ŞAKA OLMAYAN GERÇEK AÇIKLAMA!

Temmuz ayı yaş çay parası bekleyen üreticiye Çaykur'dan açıklama geldi. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, olay53'ün önceki günkü haberinde belirttiği gibi  yaşçay bedellerinin Ağustos ayı sonuna kadar ödeneceğini ifade ederek "Hedefimiz her vatandaşımıza bir didi içirmektir." dedi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun temmuz ayı içerisinde yapmış olduğu “Temmuz ayı çay paraları bayramdan önce ödenecek” açıklamasının ardından yaş çay paralarının bayramdan önce ödenemeyeceğini açıklayan olay53'ün önceki gün bu sayfalarda yer verdiği “Çaykur Çay Parası Ödemeyecek” haberine Çaykur Genel Müdürü düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi.

ÇAY PARALARI AĞUSTOS AYI SONUNA KADAR ÖDENECEK… HEDEFİMİZ HER VATANDAŞA DİDİ İÇİRMEK…

imdat-sutluoglu.20130808005134.jpg

Genel Müdür Sütlüoğlu, bayramdan önce çay parasının ödenmesini bekleyen üreticiye karşı yaptığı açıklamada “2013 yılı yaş çay alım kampanyası boyunca şu ana kadar 473 bin ton yaş çay yaprağı aldıklarını belirterek "Haziran dahil aldığımız çayların bedelini ödedik. Temmuz ayında aldığımız yaş çay bedellerini Ağustos ayının sonuna kadar ödeyeceğiz. 2. sürgünün sonlarına yaklaştık, 2. sürgünde şu ana kadar 241 bin ton yaş çay aldık. 5 bin ton daha alım olacağını tahmin ediyoruz. Bayramdan sonra üçüncü sürgün alımlarına başlayacağız” dedi ve hedefini şöyle açıkladı: “Didi soğuk çayımız bölgemiz için ülkemiz için gerçekten bir marka oldu. Soğuk çay piyasasında kısa sürede bir başarı yakaladık. Satışlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar 25 milyon adet satıldı. Türkiye nüfusunun 3/1’ine didi içirdik. Tek fabrika ile başlamıştık iki fabrika ile üretime devam ediyoruz. Şuan 15 milyon sipariş var. Piyasanın talebini yetiştirmekte güçlük çekiyoruz. Aylık 10 milyon adet üretim ile piyasanın talebini karşılayamıyoruz. Hedefimiz her vatandaşımıza bir didi içirmektir.”

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur Çay Parası Ödemeyecek