Çay Poşetlerinden 12 Kilo Eroin Çıktı

Çay Poşetlerinden 12 Kilo Eroin Çıktı
Polis, çay poşetlerinin içerisine gizlenmiş 12 kg eroin ele geçirdi.

Kocaeli'de çay poşetlerinin içerisine gizlenmiş halde 12 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Hakkari merkezli bir grubun yurda değişik yollardan sokulan yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi Kocaeli üzerinden İstanbul’a sevk edeceği, daha sonra İstanbul ve çevre illerde satılacağına dair duyumlar alan polis ekipleri harekete geçti.

ÇOCUK TAKİBE ALINDI

İddialara göre, emniyet güçleri İzzettin I. İle Niyazi I. isimli şahıslara ait olduğu iddia edilen uyuşturucu maddenin Murat A. tarafından nakliye edilerek yurt dışından getirildiği, daha sonra bu maddenin Necmi B. tarafından oğlu S.B’nin valizine konularak, çay poşetlerinin içerisine gizlenip İstanbul’a gönderildiğini belirledi.

5 KİŞİ SERBEST KALDI

Polis tarafından takibe alınan çocuğun İstanbul’da araçtan indikten sonra Halim Ç’nin evine gittiğini tespit edilirken, polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda İzzettin I., Niyazi I, Murat A., Erkan T., Lezgin Ö., Hamza Ö. Necmi B., Halim Ç. ve S.B gözaltına alınırken, çay poşetlerinin içerisinden 12 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Olay sonra ifadeleri alınan 9 kişiden 5’i serbest kalırken, Lezgin Ö., Hamza Ö. Necmi B. ve Murat A. isimli şahıslar adliyeye sevk edildi.

cay-posetlerinden-12-kilo-eroin-cikti-2.jpg

cay-posetlerinden-12-kilo-eroin-cikti-1.jpg