Çay Tv Ankara'da Bölge Müdürlüğü Açtı

Çay Tv Ankara'da Bölge Müdürlüğü Açtı
Rize merkezli ulusal yayın yapan kanalımız Çay tv, Başkent Ankara'da bölge müdürlüğü açtı, bugün itibariyle yayın hayatına başladı.

Rize merkezli ulusal yayın yapan kanalımız Çay tv, Başkent ankarada bölge müdürlüğü açtı, bugün itibariyle yayın hayatına başladı.

Ankara kızılay da bulunan çay tv studyolarının ilk canlı yayın konukları Bakan yazıcı ve millet vekili Hasan Karaldı. Bakan yazıcı ülke ve Rize de yapılan yatırımlara değindiği programda çay tv Ankara'da yayın hayatına başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti başarılı çalışmalarının devamını diledi. Rize millet vekili Hasan Karal Rize'de yapılan yatırımlar ve uygulanması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi. Karal yaptığı açıklamada "televizyon sahiplerine ankarada bölge müdürlüğü kurmaları yönünde telkinde bulunmuştum Türkiye Ankaradan yönetiliyor televizyonlarımız ulusal yayın yapan ve izleyici kitlesine sahip kanallar çay televizyonun bunu başarması bu cesareti göstermesi beni son derece mutlu etmiştir tüm çay tv ailesini kutluyorum,yayın hayatında başarılar diliyorum" dedi.

sa.20120203130505.jpg