Çayeli Adliyesi, Farklı İllere Atanan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimlerini Uğurladı

Çayeli Adliyesi, Farklı İllere Atanan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimlerini Uğurladı
Hakimler ve Savcılar Kurulu 2019 yaz kararnamesiyle görev yaptıkları Çayeli Adliyesinden farklı illere atamaları yapılan savcı ve hakimler için veda programı düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2019 yaz kararnamesiyle Ankara Cumhuriyet Savcılığına atanan Çayeli Cumhuriyet Savcısı Murat Yasin Sülek ile Gaziantep Hakimliğine atanan Serdar Güner ve Küçükçekmece Hakimliğine atanan Mehmet Ali Özbek için Çayeli ilçesinde veda programı düzenlendi.

Çayeli Adliyesi personeli, avukatlar, bilirkişiler ve diğer yargı personeli ve çalışanları tarafından düzenlenen iki ayrı programda, yeni görev yerlerine gitmek üzere ilçeden ayrılacak olan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimlerin meslek hayatlarındaki ilk görev yerlerinin Çayeli olması nedeniyle adliye çalışanlarıyla savcı ve hakimlerin konuşmalarında hüzün ve duygu yoğunluğu yaşandı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda programının ardından savcı ve hakimlere plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Çayeli Adliyesi çalışanları, ataması yapılan amirlerine yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek bundan sonra da Çayeli’nde bir evlerinin olduğunu ifade etti.

Öte yandan Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından ilçeye yapılan yeni atamalar şöyle: Çayeli Cumhuriyet Savcılığına Sümeyye Sayir, Çayeli Hakimliğine Alihan Erpınar ve Çisem Bilge Çakıcı.

cayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(1).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(9).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(10).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(2).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(3).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(5).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(7).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(8).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(6).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(4).jpgcayeli-adliyesi,-farkli-illere-atanan-cumhuriyet-savcisi-ve-hakimlerini-ugurladi-(11).jpg