Çayeli Belediyesi Dur Durak Bilmiyor

Çayeli Belediyesi Dur Durak Bilmiyor
Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, İlçede yürütmüş olduğu altyapı, üstyapı, sosyal aktivite, kentin görüntüsünü değiştirecek projeler, imar çalışmaları ile tarihinin en iyi Belediyecilik dönemini yaşıyor.

2014 yılı yerel seçimlerinin ardından kolları sıvayan Başkan Dr. Atilla Esmen, İlçenin sorunlarını bir bir ele alarak çözümlemeye devam ediyor. Öncelikli olarak mahalle halkının isteklerini yerine getiren Başkan Esmen, şu an itibariyle mahallelerin yol, alt ve üstyapı sorunları, asfaltlama, betonlama ve yol genişletme çalışmalarının %85’ini tamamlamış bulunuyor.

5-043.jpg

Yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede birçok sorunu ortadan kaldıran Başkan Esmen, hazırlamış olduğu “Meydan Projesi” ile İlçe merkezinde geniş kapsamlı revize çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar ile Çayeli ilçe merkezi yeni bir yüz kazanmış olacak. Halihazırda devam eden projede birçok yenilik ve değişiklikler İlçe halkını bekliyor. Tarihi değişime imza atmış hizmet ve çalışmaları 4 sene gibi bir kısa zamana sığdırması ile Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, çalışkan ve vizyon sahibi bir Belediyecilik ilkesini ortaya koymuş durumdadır. İlçenin sorunlarını en aza indirgeyen Esmen, içme suyu projesi ve terminal projesi ile ilerleyen günlerde halkının karşısına çıkmayı hedefliyor. Hayata geçirilecek olan projeler ile Çayeli daha modern ve turizme de el atmış olacak.

6-019.jpg

ÇALIŞMALARI ESNAFLAR ve HALKI İLE İSTİŞARE EDİYOR

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, hazırlamış olduğu projeleri, devam eden çalışmaları ve gelecekte hayata geçecek olan bir dizi yatırımlar hakkında İlçede yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde, sivil toplum örgütlü ziyaretlerinde ve de halkın değişik kesimleri ile istişarelerde bulunarak katkılarını almaya devam etmektedir.

23-056.jpg

HAYALLER BAŞKAN ESMEN İLE BİR BİR GERÇEK OLUYOR

Çayeli İlçesinde yaşayan insanların en büyük hayali ve beklentileri arasında yer alan Doğalgaz çalışmaları Başkan Esmen’in Ankara’daki temasları sonucunda planlanan çalışmalara dahil edildi. Şu an itibariyle İlçe genelinde Doğalgaz Ana İsale boru hattı çalışmaları başlamış ve halen daha devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan yeni çalışma ile şehiriçi şebekesinin yapımına geçilecektir.