Çayeli Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı

Çayeli Belediyesi’nden Anlamlı İftar Programı
Çayeli Belediyesi, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178'inci yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla ilçede görev yapan emniyet mensupları ile şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi tarafından organizasyonu gerçekleştirilen programa; İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı, şehit aileleri, gaziler, ilçede görevli polis memurları, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri katıldı. Programda ayrıca, 4 özel çocuk da polis kıyafetleriyle yer aldı.

Daha önceki saha ziyaretlerinde özel çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, kendilerine “ne olmak istiyorsunuz?” sorunu sorduğunda “Polis olmak istiyoruz” diyen 4 özel çocuğun hayallerini gerçekleştirdi.

Başkan Çiftçi, polis haftası münasebetiyle özel çocuklara polis kıyafetleri giydirip onları programa dahil etti.

Başkan Çiftçi iftar öncesi gerçekleştirdiği konuşmada “Bu güzel ve anlamlı programda hep birlikte bir arada olmaktan gerçekten büyük onur ve gurur duydum. Özelde ilçemizde genelde tüm bölgelerimizde huzuru, güvenliği ve asayişi sağlamak üzere günün her saatinde görevi başında olan değerli emniyet mensubu arkadaşlarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Bu şanlı mensubun kuruluşunun 178. Yılını da ayrıca kutluyorum. Bugün için bizim 4 tane güzel misafirimiz var. Hayalleri polis olmaktı bizlerde belediye olarak bu özel çocuklarımızı polis kıyafetleriyle giydirip o isteklerini, o hayallerini bir nebze de olsa teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde onlara hediye etmek üzere yerine getirmiş olduk. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Rabbim sizleri ve tüm polislerimizi kötülüklerden korusun. Görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

cayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-4.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-7.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-9.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-3.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-5.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-6.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-8.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-10.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-11.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-13.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-15.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-16.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-18.jpgcayeli-belediyesinden-anlamli-iftar-programi-19.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum