Çayeli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Özel’den Skandal Karar!

Çayeli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Özel’den Skandal Karar!
Çayeli Adliyesi içindeki asansörün vatandaşların kullanımına kapatıldığı öğrenildi. Kapatma kararının vatandaşlarla aynı asansöre binmek istemeyen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Özel tarafından alındığı öğrenildi.

Rize’nin Çayeli ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Özel’in 5 katlı adliye binası içindeki asansörün hakim ve savcılar dışında kullanılmasını yasakladığı öğrenildi. Asansörün vatandaşların kullanımına kapatılmasıyla çeşitli nedenlerle adliye binasına gelen yaşlı vatandaşlar katları çıkmak için yürümek zorunda kaldı. Vatandaşlar kararın bir an önce geri alınmasını ve yapılışından itibaren vatandaşların hizmetinde olan asansörün yeniden hizmete açılmasını istedi.

BU KİBİR NİYE, BU GURUR KİME?

Karara tepki gösteren vatandaşlar,  Cumhuriyet Savcısı Özel’in Ayşe teyze ile Mehmet amca ile aynı asansöre binmekten imtina edeceğini düşündüklerinden böyle bir karar alınmış olabileceğini kaydederek “Köylü vatandaşlarla aynı asansöre binmek istememiştir savcı bey. O yüzden böyle bir karar almış olabilir. Cumhurbaşkanımızın memleketinde böyle bir karar alınması ve yaşlı vatandaşlara bu şekilde eziyet edilmesi gerçekten çok üzücü bir durum. İnşallah en kısa sürede alınan karardan cayarlar. Ayrıca bu kibir, bu gurur kime ve niye?” dedi.

Savcı Özel, HSK Birinci Dairesi’nin 2020 Ana Kararnamesi ile Konya’nın Bozkır ilçesinden Çayeli ilçesine atanmıştı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çayeli Adliyesindeki Asansör Kararı İptal Edildi