Çayeli Eski Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'den MHP'li Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi'ye: "Sen Koltuk Sahibi Oldun Lakin Adam Olamadın"

Çayeli Eski Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'den MHP'li Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi'ye: "Sen Koltuk Sahibi Oldun Lakin Adam Olamadın"
Çayeli Eski Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ile mevcut Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi arasında söz düellosu. Çiftçi, sosyal medyada sahte hesabın sahibi olduğu iddia edilen sayfadaki açıklamalarla Esmen’i eleştirdi. Esmen’in cevabı ağır oldu.

Rize’nin Çayeli ilçesi, MHP'li Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin sosyal medyada fake hesap açarak bu hesaptan kendini övdüğü, bir önceki dönemin AK Partili belediye yönetimini eleştirdiği iddialarıyla çalkalanırken, Çayeli Eski Belediye Başkanı AK Partili Dr. Atilla Esmen, birkaç ay önce sahte hesapta yer alan yazıları Başkan Çiftçi’nin konuşmasında açıklaması üzerine Çiftçi’yi topa tutarak “Sen koltuk sahibi oldun lakin adam olamadın. Eğer adam olsaydın yalanlarını-dolanlarını ve iftiralarını kendi isminle paylaşırdın. Uydurma bir isim kullanarak değil.” dedi.

Sosyal medya platformu Facebook'ta “Berk Elitez” isminde açılan ve profil fotoğrafında Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin fotoğrafına yer verilen hesapta, Belediye Başkanı Çiftçi’nin konuşmalarına ait videoları ile çalışmaları ve bu çalışmalarına ait fotoğraflarla eski belediye başkanı dönemine ilişkin bazı iddialar paylaşıldı. Ayrıca, Çiftçi’den önceki dönem hakkında yoğun eleştirilerin ve yorumların yapıldığı hesapta, daha önce Çayeli Belediyesinde çalışan G.A. adlı bayan personelin fotoğraflarının izinsiz paylaşılması sonucu G.A. tarafından hesabın Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi tarafından yönetildiği ve fotoğraflarının izinsiz kullanılması dolayısıyla Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayet edildi. Şikayet sonrasında ise hesabın profil fotoğrafından önce Çiftçi’nin fotoğrafı ile yapılan tüm paylaşımlar kaldırılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafına yer verildi. Daha sonra ise hesap tamamen kapatıldı.

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(14).jpg

FAKE HESAPTA YER ALAN PAYLAŞIMLARI BAŞKAN ÇİFTÇİ KONUŞMASINDA SÖYLEDİ

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, “Berk Elitez” tarafından yapılan “Çayeli’nin kayıkhanelerden yönetildiği” paylaşımını eski belediye başkanı ile ilgili yaptığı açıklamada kullanarak, “Kimse benim belediyeyi evden yönetmemi beklemesin. Bu ilçe kayıkhanelerden, evlerden yönetildiği için ben burada belediye başkanı oldum.“ dedi.

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(4).jpg

ESKİ BAŞKAN ESMEN, BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ'Yİ TOPA TUTTU

Belediye Başkanı Çiftçi’nin yanı sıra sahte hesap tarafından eleştirilerin ve suçlamaların hedefi olan Çayeli’nin bir önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahte hesabın Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi tarafından yönetildiği vurgusunda bulunarak, “Sen koltuk sahibi oldun lakin adam olamadın. Eğer adam olsaydın yalanlarını-dolanlarını ve iftiralarını kendi isminle paylaşırdın. Uydurma bir isim kullanarak değil.” dedi.

Esmen’in Belediye Başkanı Çiftçi’yi topa tuttuğu paylaşımda Esmen şunları kaydetti: ”Ben uydurma isimlerle açılmış hesaplarla arkadaşlık isteğini kabul etmediğim için görememişim. Dostlar bilgi verdi de haberim oldu.

Sen koltuk sahibi oldun lakin adam olamadın. Eğer adam olsaydın yalanlarını-dolanlarını ve iftiralarını kendi isminle paylaşırdın. Uydurma bir isim kullanarak değil.

Orada yazarak sorduğun beş sorunun cevabını neden başkalarından istiyorsun ki, direkt benden sorsaydın. O sorulardan bişey çıkmayacağından emin olduğun için ya tutarsa diye yazdın ve altındaki yorum yapanlardan medet umar hale geldin. Orda yazan bütün yalan dolanları sana iade ediyorum. 15 Martta düğünde yüzüne karşı söylediğim şekliyle hem de...

Şimdi hesabı kapatmışsın. Korku dağları sardı demek. Savcılık olaya el atınca hemen sıvıştın. Bu ne korkaklık.

Belediye Başkanlığından ayrılalı 14 ay oldu. Bir kez bile siyasî bir mesaj, paylaşım yapmadım. Çünkü bize karşı yapılan yalan-dolan, iftiralara cevap verme sorumluluğu aile reisindedir ( Akparti bir ailedir ve her yerdeki aile reisi bellidir. Aile fertlerini her türlü saldırıya karşı koruması gereken aile reisidir).
Zerre kadar uğraşı ve faydası olmadığı halde doğalgaz konusunda birilerine haber siteleri vasıtasıyla hemen cevap yetiştiren birisi, bize yapılan siyasî saldırıya da bir cevap verirdi. Lakin malüm abisinden aldığı emirler doğrultusunda bunu yapması mümkün değil.

Sayın Başkan şimdi gelelim sana: 14 aydır yürütmekte olduğun görevinde neden ortaya birşey koyamadığını iyi anlatmışsın: 2018 yılından kalma 31.800 tl borç (var olup olmadığını da bilmediğim). Çok özür dilerim ya. Bu meblağ çok büyükmüş. Haklısın bütün yapılacakları engeller...”

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(11).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(16).jpg

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(13).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(7).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(12).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(9).jpg

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(6).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(15).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl.jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(10).jpg

cayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(3).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(5).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerle--(1).jpgcayeli-eski-belediye-baskani-dr.-atilla-esmen-ile-mevcut-belediye-baskani-ismail-hakki-ciftci-arasinda-soz-duellosu.-ciftci,-sosyal-medyada-sahte-hesabin-sahibi-oldugu-iddia-edilen-sayfada-yazilan-sozlerl-(17).jpg