Çayeli fırsat tepti !

Çayeli fırsat tepti !
Gümüşhane'de Kelkitspor Hürriyet spor karşısına lider olarak çıkan Çayelispor, 2'si penaltıdan olmak üzere yediği 3 gole karşılık veremeyince haftayı puansız kapatarak liderlikten oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kalkanderespor bu hafta BAY geçerken diğer temsilcimiz Çayelispor, Kelkit Hürriyetspor’a deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Kelkit Hürriyetspor, Hakan Kömürcü'nün  penaltıdan attığı golle skoru 1-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
 
Maçın 50. dakikasında Çayelispor'un beraberliği getiren golü geldi. Ancak 60.dakikada bir kez daha penaltıdan Hakan Kömürcü takımının ve kendisinin 2. golünü attı.

Kelkit Hürriyet spor, karşılaşmanın 73 .dakikasında Eser Birinci'nin kaydettiği golle skorü 3-1'e taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi takım Kelkit Hürriyet Spor, Çayelispor'u 3-1 mağlup etti.
 
Öte yandan diğer temsilcimiz Kalkanderespor bu hafta BAY geçerken, Düzyurtspor kendi evinde Sarıkamış Esnafsporu 5-1 gibi farklı skorla yenerken, Bayburt İl Özel İdarespor evinde Erzincanspor ile 0-0 berabere kaldı.

1.20130317183324.jpg