Çayeli galibiyeti koruyamadı

Çayeli galibiyeti koruyamadı
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup mücadelesinde Çayelispor evinde lider Düzyurtspor ile 1-1 berabere kalarak fırsat tepti.

Maçın ilk devresinde Süleyman’ın ayağından attığı gol ile devreyi 1-0 önde tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, ikinci devre Trabzon temsilcisinin tartışmalı bir pozisyonda Nuri ile bulduğu golle engel olamayınca karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Stat: Çayeli İlçe

Hakemler: Alper Çetin xx, Nihat Özgün x, Emrah Ünal xx

Çayelispor: Murat xx, İsmet xx, Ümit xx, Yunus xx, Yahya xx, Gürcan xx, Ahmet xx, Zafer xx, Avni xx, Süleyman xx, Ramazan xx

Düzyurtspor: Şükrü xx, Abdullah xx, Yusuf xx, Erdinç xx, Hakan xx, Emrah xx, Samet xx, Aşkın xx, Mesut xx, Nuri xx, Muharrem xx

Goller: Dk 42 Süleyman ( Çayelispor ) Dk 55 Nuri ( Düzyurtspor )

Kırmızı Kart: Dk 85 Samet ( Düzyurtspor )

Maç sonu görüşlerini spor yazarı Selim Denizalp'le paylaşan Çayelispor teknik direktörü Süleyman Kalafatoğlu, maçın özellikle yardımcı hakemi Nihat Özgen’e serzenişte bulunarak, Düzyurtspor’un attığı golde topun kesinlikle gol çizgisini geçmediğini belirtti.

Hakem kurbanı olduklarını söyleyen Kalafatoğlu; “ Maçın 1’inci yardımcı hakemi tek kelime ile yaktı bizi. Gol çizgisini geçmeyen topu gol verdi. Beraberlik golünden sonra risk aldık, stoper oyuncum Yunus’u santrafora çekerek yüksek toplarda gol aradık, pozisyonda bulduk ama ne var ki değerlendiremedik.

Takım olarak çok istekli bir oyun ortaya koyduklarını savunan Çayelispor teknik patronu Süleyman Kalafatoğlu;” Arzulu, istekli, coşkulu bir oyun oynadık. Bazı maçlar var nasip, kısmet işi. Bugün oynanan maçta bizde bu ikisi de yoktu. Yapacak bir şey yok, bu yarış son maçın son düdüğüne kadar devam eder. Az hata yapan ipi göğüsler, taraftarlarımız merak etmesin Çayelispor lig sonunda sahada döktüğü haklı alın terinin karşılığını alacak ve bu takım 3. Lige çıkacaktır” dedi.

Haber: Selim Denizalp