Çayeli İlçe Başkanı Karahan: Çayeli Doğalgaz Projesinin Önünde Hiçbir Engel Kalmadı

Çayeli İlçe Başkanı Karahan: Çayeli Doğalgaz Projesinin Önünde Hiçbir Engel Kalmadı
Rize'nin Çayeli ilçesinde doğal gaz çalışmaları kapsamında bir taşınmazın acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan da açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Çayeli’nde yaşam kalitesinin daha üst seviyelere çıkarılması ve kentin sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulması amacıyla yakın zamanda Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaretlerde bakanlıklar ve genel müdürlükler nezdinde yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlanmaya devam ettiğini kaydetti. İlçe Başkanı Karahan bu sorunlardan biri olan doğal gaz ile ilgili kamulaştırma sorununun da Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlanan Acele Kamulaştırma Kararı ile çözümlendiğini belirterek, Çayeli Doğalgaz Projesinin önünde hiçbir engel kalmadığını kaydetti.

Karahan, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: ”Öncelikle tüm Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemi en kısa zamanda atlatmamızı Yüce Mevladan niyaz ediyorum. Bu süreçte hayatını kaybeden tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Tedavileri devam eden tüm kardeşlerimize de Rabbimizden acil şifalar diliyorum. Bizler AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi, bu zor zamanda da sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak, partimizin kapılarını açık tutuyor, 7/24 hemşehrilerimizin hizmetinde olduğumuzu bildirmek istiyorum.

Bu kapsamda uzun zamandır takibini yaptığımız Çayeli Doğalgaz Projesinin önünde engel teşkil eden, Yaka Mahallemizdeki sorunu yetkililere aktarmıştık. Bu zor dönem içerisinde dahi gece gündüz demeden ülkesine ve vatanına hizmet eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, sorun teşkil eden bu alanın bugün itibariyle acilen kamulaştırılması talimatını verdi. Bu sürecin takibi ve sonuca ulaşmasında emeği geçen başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Milletvekilimiz sayın Hayati Yazıcı olmak üzere ilimiz milletvekillerine müteşekkiriz. Mevla ülkemize ve milletimize zeval vermesin.”