Çayeli’nde Ramazan Bayramı Sevinci

Çayeli’nde Ramazan Bayramı Sevinci
Çayeli Belediyesi tarafından bu yıl ilçe de ikincisi gerçekleştirilen bayram namazı sonrası kahvaltı programında Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen vatandaşlar ile bir araya geldi.

İlçenin Tarihi Hacıbaşı Camisi önünde düzenlenen kahvaltı programında yaklaşık 350 kişi kahvaltı yaptı. Kahvaltı öncesinde cami içerisinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Çayeli Belediyesinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılanlar arasında İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Naci Atasever, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

cayelinde-ramazan-bayrami-sevinci-foto-galeri.jpg

Belediye Başkanı Atilla Esmen, program sonrası yaptığı açıklamada, "İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz bayram namazı sonrası kahvaltı programımızın bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Az önce bayram namazını eda ettik ve ardından bayramlaşma törenine katıldık. Tören sonrasında düzenlemiş olduğumuz programa iştirak eden kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum. Belediyemizce düzenlenmiş olan bu programda Ramazan Bayramının sevincini ve kardeşliğini aynı sofrada paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamamıştır bundan sonrada bozamayacaktır. Bayram denince akla paylaşmak, sevgi, mutluluk ve hatırlanmak gelir. Bu kültürümüz bizlere geçmişimizden kalan bir mirastır ve bizlerde bu mirası en iyi şekilde gelecek nesillerimize taşımamız gerektiğine inanıyorum. Bu düşünceler ile Belediyemizce düzenlemiş olduğumuz programa katılan halkımıza teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum. Tekrardan başta hemşehrilerim olmak üzere herkesin Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, esenlikler dilerim" dedi.