Çayeli’nde Saadet

Çayeli’nde Saadet
Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla kentte ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Saadet Partisi Rize Milletvekili Adayları Av. Muhammet Kaçar, Gülhan Eskiçırak Hafızoğlu ve Burak Uzun, seçim çalışmaları dolayısıyla Çayelililerle buluştu.

“Kardeşçe yaşanılan bir Türkiye kuracağız,” diyen Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Av. Muhammet Kaçar, “Kimsenin kimseye tahakküm kurmadığı, insanlarımızın kendi inanç ve düşünceleri ile özgürce ve kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye’yi ancak ve ancak Milli Görüş ile inşa edebiliriz.” dedi.

saadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(2).jpg

Millet İttifak’ının bir baraj ittifakı olduğunu, bu ittifak sayesinde barajın sıfırlandığını belirten Saadet Partisi 2. Sıra milletvekili adayı emekli öğretmen Gülhan Eskiçırak Hafızoğlu, Çayelilere şöyle hitap etti; “Saadet Partisi bu ittifakla oylarınız boşa gitmesin propagandasını geçersiz hale getirmiştir ve böylece Saadet Partisi’ne verilen her oy sadece Saadet Partisi’nin milletvekili çıkarmasına imkân verecektir. Artık baraj sıfırlanmıştır.”

saadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(3).jpg

Ekonominin artık bir dar boğaza girdiğini söyleyen Saadet Partisi 3. Sıra milletvekili adayı İş Adamı Burak Uzun ise, “Tarım ve hayvancılık bitti. İsraf ve yolsuzluk had safhaya ulaştı. İşsizlik arttı, borçlar ödenemez hale geldi. Ve biz hâlâ bugün yapılan yolların güzelliğinden bahsediyoruz. Rize’yi fabrikalarla donatmayıp o yolları ticaret için kullanmadıktan sonra söylemde bir tarım ülkesi olmamıza rağmen gıda ürünlerini dışarıdan almaya devam ederiz. Acil milli bir ekonomi politikasına ihtiyacımız var” diye konuştu.

saadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(4).jpgsaadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(1).jpg

saadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(5).jpgsaadet-partisi-rize-milletvekili-adaylari-ziyaretlerine-araliksiz-devam-ediyor-(6).jpg