Çayeli'nden Ardahan'a Gönül Köprüsü

Çayeli'nden Ardahan'a Gönül Köprüsü
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesinin ‘Haydi! Bir Çantada Sen Yap’ sloganıyla başlatmış olduğu Gönül Köprüsü Kampanyası güzel sonuçlara vesile oldu.

İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi çalışanları, 60 öğrencisi olan Ardahan Binbaşar İlköğretim Okuluna her öğrencinin ismine paketlenmiş ve ekinde birde mektup bulunan hediyeler hazırlayıp, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yahya Kesici, İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Dürdali Türkdil ve beraberindeki heyet tarafından kendilerine teslim edildi.

cayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(3).jpg

Bir öğrencinin sırt çantasında neler bulunabilir gibi küçük bir fikirle başlayan yardım düşüncesi, süreç içerisindeki iletişimle çığ gibi büyüyüp, öğrencilerin eğitim öğretime daha elverişli bir şekilde devam edebilmeleri için ne lazımsa yerine getirilmesine kadar devam etti.

‘Sevgi paylaştıkça güzeldir’ düşüncesiyle hastane çalışanlarının çocukları kitaplarını Ardahan Binbaşar İlköğretim okulundaki çocuklarla paylaştı. Okulda öğrenciler için “İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi Gönül Köprüsü” yazılı olan birde kitaplık oluşturuldu.

cayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(4).jpg

Organizasyonda desteğini eksik etmeyen tüm çalışanlarına ve Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine teşekkürlerini belirten Kesici, burada bulunmanın ve öğrencilerin gözlerindeki bu mutluluğu görmenin cümlelerle telaffuz edilemeyecek bir mutluluk olduğunu belirtti.

Hediyeler karşısında oldukça mutlu olan çocuklar teşekkürlerini satırlara ve mısralara dökerek gösterdi.

Program, karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından,  iyi dileklerde bulunulması ve temennilerle sonlandırıldı.

cayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(2).jpgcayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(1).jpgcayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(5).jpgcayelinden-ardahana-gonul-koprusu-(6).jpg