Çayelispor 4-1'lik Galibiyetle 3. Lig'e Bir Adım Daha Yaklaştı

Çayelispor 4-1'lik Galibiyetle 3. Lig'e Bir Adım Daha Yaklaştı
Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 21. Haftasında deplasmanda Palandöken Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 3. Lig'e yükselme yolunda önemli bir adım attı.

Çayelispor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmada Palandöken Belediyespor'u 17 ve 40. dakikada İsmail Özoğul, 63. dakikada Murat Perker ve 76. dakikada Halil İbrahim Cenik’in golleriyle 4-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golünü 54. dakikada penaltıdan Münir Emre Taşdelen kaydederken, 73. dakikada Doğukan Ekmekçi penaltı atışından faydalanamadı.

Çayelispor, karşılaşmaya Muharrem Şimşek, Barış Büyükkara, Bayram Çelik, Tahsin Kul, Hakan Yıldız, Oktay Gümüş, Murat Perker, Nevres Demir, İsmail Özoğul, Halil İbrahim Cenik, Ali Yılmaz on biriyle çıktı.

Bu sonuçla Çayelispor puanını 49’a yükseltti. Çayelispor, en yakın rakibi 1926 Bulancakspor'un da kazanmasına rağmen zirvedeki yerini ve 5 puan farkı korumayı başardı.

Çayelispor 22. Haftada Arsin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Mücadele 7 Nisan’da Çayeli İlçe Stadı'nda oynanacak. Çayelispor, ligin ilk yarısında Trabzon’da oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Bulancakspor ise Trabzon'da Kireçhanespor’a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum