Çayelispor Basın Sözcüsü Sarı, “Gördük ki şehir inanmış, 30 yıllık profesyonel lig özleminin bitmesini istiyor"

Çayelispor Basın Sözcüsü Sarı, “Gördük ki şehir inanmış, 30 yıllık profesyonel lig özleminin bitmesini istiyor"
Doğubayazıt FK'yı 2-1 yenerek ligde liderliği yeniden ele geçiren Smart Holding A.Ş. Çayelispor’da Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, “Gördük ki şehir inanmış, 30 yıllık profesyonel lig özleminin bitmesini istiyor." dedi.

Smart Holding A.Ş. Çayelispor Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 14. Haftasında Doğubayazıt FK'yı 2-1 yenerek yeniden zirveye yükselen takımları hakkında yaptığı açıklamada, stresli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Oldukça stresli bir maçtan galibiyetle ayrılmayı başardık. Sinir harbi şeklinde geçen maçta şampiyonluk adına önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Bugün gördük ki şehir inanmış, 30 yıllık profesyonel lig özleminin bitmesini istiyor." dedi.

Şampiyonluk için şehrin desteğinin önemine vurgu yapan Sarı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezon başında da dediğim gibi şampiyonluk için sadece bir takımın yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının istemesi ve inanması yetmez. Bu inanca ve isteğe şehrin de katılması gerekiyor. Bu yıl Çayeli şehri esnafıyla, halkıyla, taraftarıyla takımına itici güç oluyor ve başarımızın en önemli etkenlerinden biri de budur."

Ligin kalanında kendi maçlarını kazanmaya odaklanacaklarını ifade eden Sarı, "Bundan sonraki süreçte ligde artık kendi maçlarımızı kazanıp sezon sonu ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz. Devre arasında kadromuzu 2 isimle güçlendirdik ve ilk dönem sakatlıklarından dolayı fazla yararlanamadığımız İlyas Sarı ve Cemal Doğu'nun da tamamen iyileşmelerinden dolayı alternatif olarak daha geniş bir kadroya sahip olduk." diye konuştu.

Sarı, son olarak taraftarlara teşekkürlerini sunarak, “Böylesine önemi büyük ve zor bir maçta stadı tıklım tıklım dolduran ve 90 dakika boyunca oturmadan takımını destekleyen cefakar taraftarımıza, Rize'nin merkezinden ve diğer ilçelerinden gelip destek veren tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok güzeliz ve hep birlikte başaracağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum