Çayelispor Görelespor'u Mağlup Ederek Zirve Yürüyüşüne Devam Ediyor!

Çayelispor Görelespor'u Mağlup Ederek Zirve Yürüyüşüne Devam Ediyor!
Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 23. haftada deplasmanda Görelespor'u 3-0 mağlup ederek 3. Lige yükselme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Giresun'daki maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Çayelispor, Muhammed Ali Yılmaz'ın (30. dakika), İsmail Özoğul'un (35. dakika) ve Halil İbrahim Cenik'in (90+2. dakika) golleri ile rakibini mağlup etmeyi başardı.

Bu galibiyetle puanını 55'e yükselten Çayelispor, en yakın rakibi 1926 Bulancakspor'un bu hafta BAY geçmesi nedeniyle puan farkını 8'e çıkardı.

Çayelispor gelecek hafta BAY geçecek. 47 puanı bulunan 1926 Bulancakspor ise sahasında Rize Özel İdarespor'u konuk edecek. Bulancakspor'un bu maçta puan kaybetmesi halinde Çayelispor şampiyonluğu garantileyecek ve 3. Lige yükselecek. Bulancakspor'un Rize Özel İdare'yi mağlup etmesi halinde ise Çayelispor'un son 2 maçtan bir galibiyet alması 3. Lige yükselmesi için yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum