Çayelispor İkinci Yarıda Farka Koştu!

Çayelispor İkinci Yarıda Farka Koştu!
Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 19. Haftasında deplasmanda Bayburt Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Bayburt 1 Nolu Sentetik Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı golsüz geçilen mücadelenin ikinci yarısında Çayelispor fırtınası esti. Rize temsilcisi Halil İbrahim Cenik’in hat-trick yaptığı karşılaşmada önemli bir galibiyet elde etti ve bu galibiyetle puanını 43'e yükselterek rakipleriyle aradaki 5 puanlık farkı korudu.

Çayelispor, karşılaşmaya, Enes Akgün, Barış Pune, Hakan Yıldız, Barış Büyükkara, Cemal Doğu, Oğuzhan Malcı, Oktay Gümüş, Bayram Çelik, Murat Perker, Muhammed Ali Yılmaz ve Halil İbrahim Cenik'le başladı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada, 51. dakikada Muhammed Ali Yılmaz skoru 1-0'a getirdi. 60., 74. ve 90. dakikalarda ise Halil İbrahim Cenik'in golleri ile Çayelispor skoru 4-0'a taşıdı ve galibiyeti ilan etti.

Bayburt Belediyespor'da ilk yarının son anlarında Murat kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Çayelispor, 20. Haftada Kars 36 Spor'u konuk edecek. Karşılaşma Çayeli İlçe Stadı'nda 17 Mart Pazar günü saat 13.00'te oynanacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.