Çayelispor ile Rize İl Özel İdaresi Spor’un BAL Gurubu Belli Oldu

Çayelispor ile Rize İl Özel İdaresi Spor’un BAL Gurubu Belli Oldu
Rize’yi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil eden Çayelispor ve Rize İl Özel İdaresi Spor’un grubu belli oldu.

Amatör İşlerden Sorumlu TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig çalışma grubu, 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. BAL’da yer alan Rize takımları Çayelispor ve Rize İl Özel İdaresi Spor, 3 Grupta yer aldı.

2 temsilcimizin yer aldığı 3. Grupta 5 Trabzon takımı ile 1’er Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzurum, Iğdır ve Kars takımı yer alacak.

80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu.

Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.

amator-islerden-sorumlu-tff-icra-kurulu-uyesi-ali-dusmez-baskanliginda-toplanan-bolgesel-amator-lig-calisma-grubu-2022-2023-sezonu-bolgesel-amator-lig-gruplarini-belirledi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum