Çayelispor Kazandı, Rize Özel İdare Kaybetti

Çayelispor Kazandı, Rize Özel İdare Kaybetti
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 10. Haftasında Smart Holding Çayelispor sahasında kazanırken, Rize Özel İdarespor ise Trabzon deplasmanında mağlup oldu.

Lider Smart Holding Çayelispor, sahasında oynadığı ve 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollerle Görelespor’u 2-1 mağlup ederek üst üste 7. galibiyetini elde etti. Bu sonuçla puanını 24’e çıkaran Çayelispor, liderliğini sürdürdü.

Aynı grupta mücadele eden ve son 2 maçını kazanarak çıkış içerisinde olan Rize Özel İdarespor ise Trabzon’da oynadığı karşılaşmada Kireçhanespor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golü 42. dakikada geldi.

Çayelispor, 11. Haftayı BAY geçecek, Rize Özel İdarespor ise sahasında 1926 Bulancakspor’u konuk edecek. Karşılaşma 24 Aralık Pazar günü saat: 13.00’da Rize’de oynanacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.