Çayelispor Sahasında, Rize Özel İdarespor Deplasmanda Oynayacak

Çayelispor Sahasında, Rize Özel İdarespor Deplasmanda Oynayacak
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Smart Holding Çayelispor ile Rize Özel İdarespor, yarın (Çarşamba) 10. Hafta maçlarına çıkacak.

Trendyol Süper Ligi’nde MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor A.Ş. takımları arasında oynanan maçın ardından yaşanan saha olayları nedeniyle tüm liglerde yapılan ertelemeler nedeniyle Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 10. Hafta maçları yarın (20 Aralık Çarşamba günü) oynanacak.

BAL'da 10. Grup lideri Smart Holding Çayelispor, Görelespor’u konuk edecek. Rize Özel İdare Spor ise Trabzon deplasmanına Kireçhanespor ile karşılaşacak.

Gruptaki tüm maçlar saat: 13.00’da oynanacak.

Smart Holding Çayelispor ligdeki son maçında deplasmanda Arsinspor İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederken, Rize Özel İdarespor ise evinde Kelkit Gücüspor’u 7-0 yenmişti.

Karşılaşmalar öncesi gruptaki puan durumu şöyle:

bolgesel-amator-lig-10-grupta-smart-holding-cayelispor-ile-rize-ozel-idarespor-yarin-carsamba-10-hafta-maclarina-cikacak.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.