Çayelispor'da bir ayrılık bir transfer

Çayelispor'da bir ayrılık bir transfer
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Smart Holding Çayelispor, bir futbolcu transferi gerçekleştirirken bir futbolcu ile yollarını ayırdı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta liderlik koltuğundan yer alan Smart Holding Çayelispor, 3. Lig temsilcisi Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Berkay Çelik’in transfer edildiğini, kadroda yer alan Cem Gezici ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Rize ekibinden yapılan açıklamada, her iki oyuncuya da başarı temennisinde bulunularak, “Futbolcumuz Cem Gezici ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Cem Gezici’ye takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.

Smart Holding Çayelispor'umuz, 3.lig temsilcisi Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan yetenekli defansif orta saha Berkay Çelik ile sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza şanlı armamız altında başarılar dileriz. “ denildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.