Çayelispor’dan Emniyet Müdürü Çakıcı’ya Kutlama Ziyareti

Çayelispor’dan Emniyet Müdürü Çakıcı’ya Kutlama Ziyareti
Çayelispor Kulübü Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’ya ziyarette bulunarak, Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutladı.

Çayelipor Kulübü Başkanı Mehmet Kemal Arıcı, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’ya yönelik gerçekleştirdiği ziyarette, emniyet güçlerinin her türlü zorlu şartlarda mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, Emniyet Mensuplarının her zaman yanında olduklarını ve bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Emniyet Müdürü Çakıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Rizemizin huzur ve asayişinin temini için her zaman görevlerinin başında olduklarını ve Rizeli Hemşerilerimizin desteği ile güçlerine güç kattıklarını belirterek, renklerini doğanın yeşili, başarının ve temizliğin sembolü olan beyazdan alan Çayelispor’un başarısı için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyarette Mehmet Kemal Arıcı tarafından İl Emniyet Müdürü Çakıcı’ya Polis Haftası dolayısıyla Rize’nin plaka kodu ile Emniyet Müdürü Çakıcı’nın isminin yazılı olduğu Çayelispor’un forması hediye edildi.

cayelispordan-adem-cakiciya-ziyaret-1.jpgcayelispordan-adem-cakiciya-ziyaret-2.jpg