Çayın Geleceği Organik Çaydadır

Çayın Geleceği Organik Çaydadır
AK Parti Rize milletvekili adayı Nusret Bayraktar, organik çay üretiminin yaygınlaşmasının çayın kalitesi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Nusret Bayraktar Seçim Çalışmaları Kapsamında Ziyaretlerde Bulunduğu Çayeli’nde Kalite Ve Pazar Açısından Organik Çay Üretiminin Çayın Geleceğini Belirleyeceğini Vurguladı.

Çayeli’nde vatandaşın ve esnafın yoğun ilgiyle karşıladığı AK Parti Rize milletvekili adayı Nusret Bayraktar, “Çayın gelecekteki istikbali ne olacak söyleyeyim. Organik çaya dönmemiz gerekir. Hamallık azalacak, fiyat yükselecek, satışta çay elde kalmayacak, rekabet gücü yükselecek, böyle olursa çayı yok satacağız. Çaykur’da emekli olması gereken bin yüz kişi var. Onların emekliliğinden sonra onların yerine yeni eleman alacağız.” İfadelerini kullandı.

Dünya şairler günü kapsamında Çayeli’nde düzenlenen şairler etkinliğine katılan Bayraktar, şairlere plaket verdi ve bir kültürün gelişmesi için şairlerin açtıkları ufukların çok önemli olduğunu belirtti.

Nusret Bayraktar’a destek vermek amacıyla İstanbul’dan Rize’ye gelen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Bayraktar’ın Çayeli programına katıldı.