ÇAYKUR 1. Sürgün Yaş Çay Sezonunu Tamamladı

ÇAYKUR 1. Sürgün Yaş Çay Sezonunu Tamamladı
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, birinci sürgün yaş çay dönemini 194 bin 351 ton yaş çay alarak tamamladıklarını kaydetti.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 10 Mayıs’ta açtıkları 2023 yaş çay sezonu birinci sürgün dönemini Pazar günü sona erdirdiklerini ve birinci sürgün kampanya döneminde üreticilerden 194 bin 351 ton yaş çay alımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Genel Müdür Alim, beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu ile birlikte 2mart.com.tr ve olay53 haber portalına gerçekleştirdiği ziyarette yaş çay sezonunu değerlendirdi, işçilere ikramiyelerin bayram öncesinde ödeneceği müjdesini verdi.

Alim, 10 Mayıs’ta açtıkları birinci sürgün dönemi boyunca fabrikaların hiçbirinde kontenjan uygulamadıklarını, serbest mubayaa yaparak çok rahat ve huzurlu bir şekilde alımları tamamladıklarını kaydederek, birinci sürgün döneminde üreticilerden 194 bin 351 ton yaş çay yaprağı alımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Alim, birinci sürgün döneminde mayıs ayı içerisinde üreticilerden alınan yaş çay ile budama gerçekleştiren üreticilere toplamda 2 milyar 135 milyon lira ödendiğini ve ödemelerin Cuma günü üreticilerin hesaplarına aktarıldığını kaydederek, işçilerin ikramiyelerinin de bayramdan önce hesaplarına aktarılacağının müjdesini verdi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum