Çaykur 12 Ton Çay Dağıttı

Çaykur 12 Ton Çay Dağıttı
Çaykur üreticileri şaşırtmaya devam ediyor. Sütlüoğlu, bölgelerin damak tadına yönelik çay ürettiklerini ancak beğenilmediğini söyledi.
Çaykur'un yeni projelerini aktardığı ve sektörü değerlendirdiği basın toplantısında İmdat Sütlüoğlu'nun açıklamaları herkesi şaşırttı. Sütlüoğlu Güneydoğu bölgesinde 12 Ton bedava çay dağıtıklarını bölgenin damak tadına yönelik çay ürettiklerini, ancak beğenilmediğini söylemesi reklam pastasından pay alan basın tarafından göz ardı edildi.
 
Kaçak çayın çok tüketildiği Doğu Anadolu bölgesinin damak tadına yönelik çay ürettiklerini ancak beğenilmediğini aktaran Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, kaçak çayın yoğun olarak tüketildiği tüm illere ulaşmak istediklerini söyledi.
 
Kendi çaylarını o pazarda içirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Bu çaya alışırlarsa en sağlıklı sonucu almış oluruz. Bu konuda bir atak başlattık. Güneydoğu’da, Gaziantep, Diyarbakır’da evlere kadar giderek çaylarımızı veriyoruz ve tanıtım tırımızda tadım yaptırıyoruz. Yaklaşık 12 ton çay bir aylık süre içinde ikram ettik. 100 gramlık paketler halinde çayımız Diyarbakır’da 50 bin, Gaziantep’te 100 bin haneye dağıtıldı” şeklinde konuştu.
İLGİLİ HABERİMİZ