ÇAYKUR, 2. Sürgün Alımlarını Kontenjansız Sürdürüyor

ÇAYKUR, 2. Sürgün Alımlarını Kontenjansız Sürdürüyor
Birinci sürgün kampanya dönemini kontenjansız tamamlayan ve 2. sürgün kampanya döneminde de kontenjansız alımlarını sürdüren ÇAYKUR, üreticilerden 1 haftada 9 bin 350 ton yaş çay alımı gerçekleştirdi.

ÇAYKUR, 2. Sürgün yaş çay alımlarına 4 Temmuz’da başladı. Geride kalan 1 haftada Rize, Artvin ve Trabzon’da yaş çay üreticilerinin bir bölümü çay bahçelerine giderek çay hasadına başladı.

ÇAYKUR’un büyük bir bölümü Artvin’in Hopa ve Kemalpaşa ilçesinde olmak üzere üreticilerden bugün 3 bin 500 ton, 1 haftalık süreçte ise toplam 9 bin 350 ton yaş çay alımı yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Birinci sürgün kampanya döneminin başından sonuna kadar kontenjansız bir şekilde limitsiz alım gerçekleştiren ÇAYKUR, 2. sürgünde de uyguladığı kontenjansız alımlarına yarın da devam edecek.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.