ÇAYKUR 4 Çay Tadım Aracını Deprem Bölgesine Gönderdi

ÇAYKUR 4 Çay Tadım Aracını Deprem Bölgesine Gönderdi
Elazığ'da meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye seferber olurken ÇAYKUR da vatandaşların yüreklerini ısıtmak için bölgeye 4 çay tadım aracını gönderdi.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye'den Elazığ'a personel ve yardım malzemeleri gönderilirken Türkiye'nin çay devi ÇAYKUR da vatandaşlara ücretsiz sıcak çay dağıtımında bulunmak üzere 4 çay tadım aracını Elazığ ve Malatya'ya gönderdi.

Gerek arama kurtarma çalışmalarına katılan personele gerekse bölge halkına yönelik 3 aracın ücretsiz sıcak çay dağıtımını yaptığı bölgede Ankara'dan yola çıkan 4. araç da bu gece saatlerinde bölgeye ulaşacak ve vatandaşlara sıcak çay dağıtımında bulunacak.

Öte yandan Rize'den dün gece 2 UMKE ve 1 ambulans ile 12 sağlık personeli ve kentte faaliyet gösteren AKUT Rize ekibinin 2 araç ve 10 kişilik arama kurtarma ekibide bölgeye ulaşmıştı.

caykur-4-cay-tadim-aracini-deprem-bolgesine-gonderdi-(1).jpgcaykur-4-cay-tadim-aracini-deprem-bolgesine-gonderdi-(3).jpgcaykur-4-cay-tadim-aracini-deprem-bolgesine-gonderdi-(2).jpgcaykur-4-cay-tadim-aracini-deprem-bolgesine-gonderdi-(7).jpg