ÇAYKUR Afyon'da Düzenlenen Karavan Festivali'nde Yürekleri Isıttı

ÇAYKUR Afyon'da Düzenlenen Karavan Festivali'nde Yürekleri Isıttı
Afyonkarahisar'da düzenlenen karavan festivali'nde ÇAYKUR yürekleri ısıttı

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle Uluslararası Kamp ve Karavan Federasyonu tarafından dünyanın ilk termal alt yapılı kamp ve karavan alanında düzenlenen Karavan Festivali'nde ÇAYKUR yine yürekleri ısıttı. 

2022 yılının ilk festivali olma özelliği taşıyan Bitci KaravanFest Winter Edition, aynı zamanda Büyük Zafer’in 100’üncü yılında yapılan ilk etkinlikte Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediye'sinin daveti üzerine Karavan Festivali'nde katılan ÇAYKUR, binlerce insana çay ikramında bulunarak eksi derecedeki soğukta yürekleri ısıttı. 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in de katılım sağladığı KaravanFest, iki gün boyunca kamp ve karavan tutkunlarının yanı sıra eğlence severleri ve öğrencileri Afyonkarahisar Belediyesi etkinlik alanında ağırladı. Gün boyu etkinliklerin yer aldığı festivalin ikinci günü de dolu dolu geçti. Kentte etkili olan yoğun kar yağışı beraberinde kardan adam yarışmasını da getirdi. Soğuktan üşüyen katılımcılara ÇAYKUR tarafından tarafından yürekleri ısıtan çay ikramında bulunuldu. 

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Karavan Festivali'ne katılan binlerce genç, çay tadım tırını göndererek festivale destek veren ve yürekleri ısıtan çay ikramı dolayısıyla ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'e ve ÇAYKUR yetkililerine teşekkürlerini iletti.

afyonda-duzenlenen-karavan-festivalinde-caykur-yurekleri-isitti-3.jpgafyonda-duzenlenen-karavan-festivalinde-caykur-yurekleri-isitti-1.jpgafyonda-duzenlenen-karavan-festivalinde-caykur-yurekleri-isitti-2.jpg