Çaykur, Başbakan'ın En Büyük Rakibi Gibi Çalışıyor

Çaykur, Başbakan'ın En Büyük Rakibi Gibi Çalışıyor
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Çaykur, Başbakan Erdoğan'ın en büyük rakibi gibi çalışırken Çaykur'un yaş çay üreticisine zulumü ve şaşırtan uygulamaları devam ediyor.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ak Parti'nin Cumhurbaşkan Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinde Çaykur, Başbakan'ın en büyük rakibi rolünü üstlenerek yaş çay üreticisine zulüm yapmaya devam ediyor.

Çaykur’dan Şaşırtan Mesaj...

2. sürgün çay alımının sona ermesine kısa  bir süre kala Çaykur tarafından yaş çay üreticisinin cep telefonlarına gönderilen kısa mesaj (SMS) şaşkınlık yarattı.

2. sürgün çay alımının sona ermesine kısa  bir süre kala Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından bu akşam iftardan sonra yaş çay üreticilerinin cep telefonlarına gönderilen kontenjan mesajı şaşkınlık yarattı. Birçok yerde çay alımlarının tamamlanmasına ve bazı bölgelerde çay üretiminin yeni başlamasına rağmen Çaykur’un kontenjan uygulamasına gitmesi ve bunu akşam saatlerinde iftardan sonra üreticiye SMS ile bildirmesi şaşkınlık yarattı.

Mesajda randevulu sistemin devam edeceği ve Salı gününden itibaren çay alım evlerinde kontenjan uygulamasına gidilerek alımların 15 kilo kotadan yapılacağı kaydedildi.