ÇAYKUR, Bayileri ile Gönül Köprülerini Kuruyor,

ÇAYKUR, Bayileri ile Gönül Köprülerini Kuruyor,
Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, daha önceki dönemde sistem dışına itilmeye çalışılan Çaykur bayileriyle bir araya gelmeye ve gönül köprülerini kurmaya devam ediyor. 

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, yurt genelindeki Çaykur Bölge Müdürlüklerine bağlı Çaykur bayileriyle bir araya gelmeye ve onların görüş ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Geride bıraktığımız ayda birçok bölge bayiliğine ziyaretler gerçekleştirip bu bölgelere bağlı bayilerle toplantılar düzenleyen ve bayilerle vatandaşların talep ve isteklerini değerlendirip görüş ve önerilerini alarak gönül köprülerini kurmaya başlayan ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, bu kez Kayseri Bölge Bayiliğine bağlı bayilerle toplantıda bir araya geldi.

caykur-bayileri-ile-gonul-koprulerini-kuruyor-(3).jpg

ÇAYKUR ile tüketici arasındaki ana kollardan birinin bayiler olduğunu ve bu kapsamda bayilerin görüş ve önerilerinin önemli olduğunun altını çizen Alim, bayilere yönelik başlattıkları ziyaret ve toplantıların periyodik bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Bayi toplantılarında talep, görüş ve önerilerin dışında bayilerin yapmış oldukları satışlar ve hedeflerin de görüşüldüğünü kaydeden Alim, Türkiye’de ÇAYKUR çayı ile ÇAYKUR ürünlerinin tüketilmediği tek bir ev kalana dek çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti. 

Alim, gerçekleşen ziyaret ve toplantılar dolayısıyla da bayilerin memnuniyetlerini ilettiklerini sözlerine ekledi.

caykur-bayileri-ile-gonul-koprulerini-kuruyor-(1).jpgcaykur-bayileri-ile-gonul-koprulerini-kuruyor-(2).jpg